TELEVISIÓ EN DIRECTE
TORNAR A ACTUALITAT

Breus

 • 07.04.2017 La Junta del Cor Montserrat és rebuda per l'alcalde, Jordi Ballart

  Aquest divendres l'alcalde de Terrassa Jordi Ballart i el regidor de Cultura, Jordi Flores, s'ha reunit amb una delegació de la nova Junta Directiva del Cor Montserrat. La Junta ha estat encapçalada pel seu president Dídac Sánchez, que ha informat del programa d'actes que l'entitat prepara per celebrar el seu 50è aniversari i dels seus projectes de futur. El Cor Montserrat és una formació mixta, nascuda durant els anys seixanta dins els ambients universitaris de la ciutat. El seu repertori és molt variat i va des de la cançó tradicional i popular fins els grans oratoris.

 • 07.04.2017 Jordi Ballart es reuneix amb el Gremi de Flequers i Pastissers

  L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest divendres a la tarda amb una delegació de la Junta Directiva del Gremi de Flequers i Pastissers. La trobada ha tingut lloc a la seu d’alcaldia de l’Ajuntament, on també hi ha assistit el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado. El Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa, presidit per Josep Maria Carné, ofereix serveis d'informació, assessorament empresarial i formació amb l'objectiu de millorar la competivitat de les fleques i pastisseries locals. L’entitat, que forma part de la CECOT, també divulga els beneficis del consum de productes artesans, a través de la iniciativa Forners i Pastissers de la Terra. Es tracta d'un grup de treball que ha redescobert algunes tradicions de la comarca i han creat nous productes, com ara el pa d'espelta ecològica de Ca N'Arnella, els productes Munt, o bé la cistella de pans i coques de Terrassa. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest divendres a la tarda amb una delegació de la Junta Directiva del Gremi de Flequers i Pastissers. La trobada ha tingut lloc a la seu d’alcaldia de l’Ajuntament, on també hi ha assistit el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado. El Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa, presidit per Josep Maria Carné, ofereix serveis d'informació, assessorament empresarial i formació amb l'objectiu de millorar la competivitat de les fleques i pastisseries locals. L’entitat, que forma part de la CECOT, també divulga els beneficis del consum de productes artesans, a través de la iniciativa Forners i Pastissers de la Terra. Es tracta d'un grup de treball que ha redescobert algunes tradicions de la comarca i han creat nous productes, com ara el pa d'espelta ecològica de Ca N'Arnella, els productes Munt, o bé la cistella de pans i coques de Terrassa.

 • 06.04.2017 Intercanvi entre l’Institut Terrassa i el Lycée Bellevue de Saintes

  La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, ha rebut aquest dijous al matí l’alumnat i professorat participants en l’intercanvi entre l’Institut Terrassa i el Lycée Bellevue de Saintes (França). La recepció ha tingut lloc al Saló de Sessions. Aquests dos centres fa 15 anys que organitzen aquest intercanvi per a facilitar el coneixement mutu de la llengua i la cultura de cadascuna de les ciutats participants.

 • 06.04.2017 Intercanvi entre alumnat de l'Escola Mare de Déu del Carme i Rudbecksolan d’Örebro

  La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, va rebre dimarts una quarentena d’alumnes de 1r de Batxillerat del centre educatiu Rudbecksolan d’Örebro (Suècia) i de l’Escola Mare de Déu del Carme de Terrassa, acompanyats del respectiu professorat, que participen en un intercanvi. La recepció va tingut lloc al Saló de Sessions.

 • 06.04.2017 LGTB Terrassa demana retirar l’anunci de la Grossa de Sant Jordi o que incorpori parelles no heteronormatives

  LGTB Terrassa instem a l'Àrea per a la Igualtat de Tracte i No-discriminació de Persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgènere i Intersexuals és una àrea funcional i a la Consellera Dolors Bassa a retirar l’anunci de la Grossa de Sant Jordi o a incorporar parelles que no siguin heteronormatives. Afirmen no entendre com la Generalitat emet anuncis amb un sol model de parella i demanen la incorporació de la pluralitat de formes d’estimar que existeixen arreu del món. De cara a Sant Jordi, animen a tots els col·lectius LGTB a sortir amb mostres d’afecte i a regalar llibres LGTB per tal de coeducar a la cituadania de forma conjunta. Demanen a les grans llibreries que incorporin en el seu catàleg llibres pedagògics contra la LGTBIfòbia i retirin els llibres que la promouen.

 • 24.03.2017 Ballart coneix de primera mà els propòsits de la nova junta directiva de l'AV Ca Tusell

  L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor del Districte 6, Noel Duque, s’ha reunit aquest divendres a la tarda amb una delegació de la nova Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Can Tusell, encapçalada per la seva presidenta, Ana Belén Caro, que s’ha presentat a l’alcalde i li ha parlat dels projectes de futur de la nova Junta i de diversos temes d’interès per al barri. La reunió ha tingut lloc al Casal Cívic de Can Tusell (c/ de Tarragona, 101).

Entrevistes i reportatges