TELEVISIÓ EN DIRECTE
TORNAR A ACTUALITAT

Breus

 • 28.03.2017 El carrer de l'Església de Terrassa es talla al trànsit fins al divendres

  Fins aquest divendres al migdia, 31 de març, està tallat el trànsit al carrer de l'Església de Terrassa, en ple centre de la ciutat. El motiu d’aquesta restricció en ple centre de la ciutat és per les obres de reparació del paviment. El tall de trànsit del carrer de l’Església afecta els vehicles que hagin d'accedir a la plaça Vella, tot i que està dins de l'illa de vianants. L'Ajuntament recomana utilitzar itineraris alternatiu per accedir a la plaça, com ara el carrer de la Font Vella.

 • 24.03.2017 Ciutadans sol·licita realitzar analítiques més exhaustives a l'aigua de la Mina Pública

  El portaveu del grup municipal muncipal de C'S, Javier González, presentarà una proposta de resolució al proper ple del mes de març per demanar unes anàlisis més exhaustives de l'aigua de Terrassa, per mirar de d'esclarir el nivell de trihalometans a la xarxa de distribució. Segons C'S les darreres auditories n'haurien detectat, així com també la presència d'amiant. González proposa que ho faci una empresa externa. El portaveu "no vol crear alarmisme però sí crear mesurers per garantir la qualitat de l'aigua".

 • 23.03.2017 La directiva del Diari de Terrassa presenta l'Ajuntament els actes del seu 40è aniversari

  L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Comunicació, Noel Duque, s’ha reunit aquest dijous al migdia amb el president editor del Diari de Terrassa, Julián Sanz, el director general, Raúl Sanz, i el director, Pedro Millán, que han presentat a l’alcalde les activitats commemoratives del 40è aniversari d’aquest mitjà de comunicació. La trobada ha tingut lloc a la seu d’Alcaldia.

 • 16.03.2017 Un conductor marxa sense auxiliar el motorista amb qui havia impactat a la C-58

  A les 22 h d'aquest dimecres, la Comissaria dels Mossos d’Esquadra va contactar amb la Policia Municipal per informar sobre un accident de circulació al carril lateral d’accés a l’autopista C-58, en el punt quilomètric 20, en direcció a Barcelona. Al lloc hi van acudir dues unitats de la policia local, així com una ambulància. Els agents van comprovar com el motorista accidentat es trobava estès en una banda del lateral, amb lesions de consideració, i va ser traslladat amb urgència als serveis assistencials de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van recollir les dades i filiació d’un testimoni presencial. Tot apunta a que el motorista va ser impactat per un turisme i el seu conductor es va fer escàpol sense oferir auxili. Una grua particular va retirar la motocicleta de la via pública.

 • 15.03.2017 Enrique Rodríguez, reelegit secretari general de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya central amb un 95% dels vots

  Enrique Rodríguez ha estat reelegit com a secretari general de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya central amb un 95% dels vots. En la reunió del dimecres 8 de març també es va escollir la nova Comissió Executiva amb el 99% dels vots a favor i el Consell Comarcal que representaran a la unió intercomarcal en el Consell de CCOO de Catalunya juntament amb el secretari general. També van ser aprovats gairebé per unanimitat l’Informe de gestió del sindicat, que fa un balanç el treball realitzat durant el darrer mandat; el Pla d’Acció, que marcarà el objectius, les estratègies i les polítiques durant els propers quatre anys; i les tres resolucions que feien referència als processos de municipalitzacions dels serveis, la reindustrialització del territori i la declaració de CCOO com a sindicat feminista.

 • 07.03.2017 Una butlleta del sorteig de Bonoloto validada a Terrassa guanya 94.852 €

  El sorteig de Bonoloto celebrat el dia 6 de març de 2017 ha deixat dues butlletes premiades de Segona Categoria, una de les quals ha estat validada al Punt de Venda núm. 12.770 de Terrassa, situat a l’avinguda Josep Tarradelles, 15. Cada encertant de Segona Categoria (5 + C encerts) té un premi de 94.852,96 €.

Entrevistes i reportatges