TELEVISIÓ EN DIRECTE
TORNAR A ACTUALITAT

Breus

 • 12.04.2017 El Consell de Joves convoca un concurs per decidir els grups que obriran el Jove

  Els grups que vulguin obrir les nits del Jove de la Festa Major 2017 poden fer les seves propostes al Consell Local de Joves fins el 3 de maig. A partir de llavors s'obrirà un procés participatiu al Facebook de l'entitat on tots els ciutadans podran votar els grups presentats. Les nits del Jove seran temàtiques i per tant, s'obriran tres votacions, en que hi haurà els grups que s'hagin presentat al concurs dividits per estils. Els grups guanyadors rebran una dotació econòmica de 150 euros, a més de poder tocar al Jove.

 • 12.04.2017 Els socis de CECOT continuaran gaudint de descomptes a Vueling

  Els presidents de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, i de la Cecot, Antoni Abad, han ratificat el compromís de les dues entitats per donar continuïtat a la col·laboració que van establir l’any 2009, per primera vegada. Des de llavors i de manera sistèmàtica, Vueling i Cecot han anat renovant l’acord ininterrompudament durant els últims vuit anys. A través del conveni, els socis de la Cecot mantindran una sèrie d'avantatges, entre les que destaquen el descompte d’un 30% sobre la Tarifa Excellence, promocions exclusives per a empreses i professionals per assistir a fires i congressos i accés a promocions puntuals amb descompte sobre Seient Priority i Tarifa Optima.

 • 12.04.2017 Ciutadans insta l'Ajuntament a millorar el condicionament de la Masia Els Bellots

  La formació ha anunciat que en la propera Junta de Portaveus instarà a l'Àrea de Cultura, Comerç i Innovació a "elaborar un pla de millores i condicionament de la Masia Els Bellots". Ciutadans demana que l'espai disposi d'instal·lacions adaptades per a l'emmagatzematge i desenvolupament de les activitats per part de les entitats culturals. La formació també reclama que, dins d'una estratègia més global, "s'acondicionin espais propis perquè entitats vinculades a grups de cultura popular tradicional disposin d'espais habilitats".

 • 12.04.2017 El Gremi de Flequers celebra l'obligatorietat de pagar les bosses de plàstic

  El Gremi de Flequers celebra la posada en marxa de la campanya “Les bosses es paguen, que no les pagui el Medi Ambient”, impulsada per l’Agència de Residus de Catalunya. El Gremi està convençut que l’entrada en vigor de l'obligatorietat de pagar les bosses de plàstic de nanses a tots els comerços contribuirà a la reducció dels residus plàstics. Es tracta d’una mesura a la qual el sector s’hi ha volgut sumar voluntàriament en diverses ocasions, a través de diferents campanyes, però els hàbits de consum ho han dificultat. Els forners recorden que en els darrers anys s’ha perdut l’hàbit de portar la bossa de pa reutilitzable a sobre, incrementant també l’ús de la bossa de plàstic en fleques i pastisseries.

 • 10.04.2017 Restriccions al marge esquerra de l'Avinguda del Vallès, entre els ponts de Cantàbria i Navarra

  Des d’aquest dilluns i fins divendres hi haurà restriccions de trànsit al marge esquerra de l’Avinguda del Vallès, entre els ponts de Cantàbria i Navarra. També està tallat el carrer de Cantàbria, entre l’Avinguda de les Nacions i del Vallès. Els talls es produiexen entre les vuit del matí i les vuit del vespre. Les restriccions es fan per les necessitats d’una obra particular. Concretament hi ha restricció a un carril en cada sentit a la zona d'obres a l’avinguda del Vallès, on s'ocupa els dos carrils sentit pujada i els de baixada són un en cada sentit.

 • 10.04.2017 Cinc persones intoxicades pel fum causat per un incendi al carrer Morral del Llop

  Un incendi va cremar parcialment un pis de Terrassa, dissabte a la nit, i cinc persones van resultar ferides, cap de greu. Tres de les víctimes són veïns de l'immoble, que van resultat ferides menys greus i van ser traslladades a l'Hospital de Terrassa pel Sistema d'Emergències Mèdiques i les altres dues són dos agents de la policia local, que van resultar ferits lleus per intoxicació de fum. Segons van informar els Bombers el foc es va declarar al voltant de la mitjanit i va afectar la cuina, el rebost i el passadís de l'immoble situat al carrer Morral del Llop número 110. Cinc dotacions dels Bombers van treballar en l'extinció del foc.

Entrevistes i reportatges