El passat dissabte

30.05.2012

Can Colapi ha estat l'escenari del Campionat de Catalunya d'espasa aleví

Gerard Gonell, de l’Amposta, es va adjudicar la categoria masculina, mentre que la femenina va ser per a Emma Fernández, del col·legi Llor de Sant Boi. L'egarenc Jordi Llibre va guanyar el primer Open d'Čgara

L’egarenc Jordi Llibre va guanyar el primer Open d’Ègara que es va celebrar dissabte a les instal·lacions del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa, a Can Colapi. Aquest també va ser l’escenari del Campionat de Catalunya d’espasa aleví.

Les futures promeses de l’esgrima, doncs, es van donar cita en una prova que puntua doble a la Lliga Catalana. Gerard Gonell, de l’Amposta, es va adjudicar el títol en categoria masculina. Joan Arruga, del Montjuïc, va acabar segon i els terrassencs Oriol Camps i Sacha Liendo van compartir la tercera posició del podi.

En categoria femenina, la victòria va correspondre a Emma Fernández, del col·legi Llor de Sant Boi. Erika Cucala, del Montjuïc, i Hèlia Massià, del Llor, van acabar segona i tercera respectivament. La tiradora egarenca Clara Gutman es va veure obligada a abandonar la competició.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil