La 21a edició

30.05.2012

La Setmana del Medi Ambient se centrarà en l'estalvi energètic

Amb el lema “A Terrassa, estalviem energia", s'engloba en l'Any internacional de l'energia sostenible. Es durą a terme del 4 al 10 de juny i proposarą fins a 23 activitats relacionades també amb el canvi climątic

L’any 2012 és l’Any Internacional de l’Energia Sostenible. Per aquest motiu la Setmana del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Terrassa porta per lema “A Terrassa, estalviem energia”. És la 21a edició i es durà a terme del 4 al 10 de juny amb 23 activitats relacionades amb l’estalvi energètic i el canvi climàtic. En destaquen l’espectacle familiar Xiribari, que inaugurarà dilluns la Setmana; el cine-fòrum al voltant del documental “Fukushima, tsunami nuclear” i la conferència del periodista Xavier Duran el dijous dia 7, a l’auditori del Diari de Terrassa. No faltarà, com cada any, la Festa del Medi Ambient al Parc de Vallparadís, el diumenge dia 10.

Els objectius de totes elles són, bàsicament, dos, com ha exposat Eva Herrero, regidora de Medi Ambient: “Per una banda plantegem a la ciutadania tot un seguit d’activitats que ens permetin reflexionar sobre les diferents problemàtiques ambientals; i això ha de comportar la conscienciació i la sensibilització.”

La regidoria de Medi Ambient ha vist reduït el pressupost per organitzar la Setmana del Medi Ambient en un 25%, passant dels 15.000 euros de l’any passat als 11.000 d’enguany. Tot i així el nombre d’activitats s’ha pogut mantenir per l’aportació d’entitats i associacions.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil