A l'Estadi Olímpic

01.05.2014

Més de 150 noies participen a la jornada de futbol femení

L’Estadi Olímpic de Terrassa ha acollit aquesta cita que ha servit un cop més per reivindicar l’esport femení. D’aquesta manera la ciutat s’ha sumat a aquesta iniciativa que s’ha celebrat a una quinzena de camps de Catalunya

Més de 150 noies han participat aquest dijous a la Jornada de Futbol Femení que ha organitzat la Federació Catalana. L’Estadi Olímpic de Terrassa ha acollit aquesta cita que ha servit un cop més per reivindicar l’esport femení. D’aquesta manera la ciutat s’ha sumat a aquesta iniciativa que s’ha celebrat a una quinzena de camps de Catalunya.

Des de mig matí han fet exercicis de domini de la pilota, tècnica individual, llançament de faltes i penals, i mini partits. Una bona manera de perfeccionar el nivell de les jugadores:

Ho explica Albert Montull, directiu de la Federació Catalana de la Comissió de Futbol Femení: “Estem intentant mantenir la flama que hi ha pel futbol. Les noies s’estan incorporant amb molta força i volem intentar fer saber a les noies que encara no els hi ha arribat que poden venir a fer futbol. Costa que els pares les portin a fer futbol”.

Per a Aitor Corrionero, seleccionador sub16: “Estic molt sorpresa perquè és el meu primer contacte amb el futbol femení, estic molt sorprès amb el nivell que estic veient. Tant nenes petites com grans tenen un nivell molt acceptable. Estic content i il·lusionat”.

Els exercicis han anat dirigits a noies d’entre 6 i 16 anys i s’ha convertit en un punt de trobada entre les jugadores que formen part d’algun club i les que encara no havien jugat mai a futbol. Per a Alexia Formoix, “són uns exercicis per entrenar, i és una experiència bona perquè coneixem a gent nova i fem amics”. Marta Senar, en canvi, no ha jugat mai a futbol: “He volgut venir perquè no jugo a cap equip però m’agrada el futbol, i he volgut provar una mica”

Una trentena d’entrenadors voluntaris han fet possible la jornada, que ha acabat amb partits amistosos amb els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub16.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
OCTUBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil