Primer concert de la gira

01.05.2014

Lídia Pujol estrena Iter Luminis a la Seu d'Ègara

El concert s’ha emmarcat dins una gira que la portarà a visitar una quinzena de monestirs i esglésies de Catalunya durant aquest 2014. De fet, aquest diumenge 4 de maig, la cantant repetirà espectacle a les esglésies de Sant Pere

Lídia Pujol ha iniciat la seva gira de concerts aquest dijous a la Seu d’Ègara. La cantant barcelonina ha escollit les esglésies de Sant Pere per donar el tret de sortida al nou projecte Iter Luminis, Camí d’Identitat.

L’espectacle ha començat amb la presentació i els parlaments de l’historiador Francesc Regàs, per després donar pas a la música de la mà de Pujol acompanyada del contrabaixista Miquel Àngel Cordero.

Iter Luminis pretén unir història i música al patrimoni i la gent del territori. Ho explica la cantant Lídia Pujol: “És un camí constant de recerca, saber què seria amor i què no, què seria ser persona avui i què no. És personal, i el que faig és canalitzar tota aquesta necessitat a través de la música i a través de la comunicació. Penso que la comunicació és el cel i la incomunicació és l’infern, la dissociació d’aquesta possibilitat de ser.”

El concert s’ha emmarcat dins una gira que la portarà a visitar una quinzena de monestirs i esglésies de Catalunya durant aquest 2014. De fet, aquest diumenge 4 de maig, la cantant repetirà espectacle a les esglésies de Sant Pere abans d’actuar al Monestir de Santa Maria de les Franqueses.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
OCTUBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil