C. Francisco de Vitoria

10.05.2014

L'ONG PATHS inaugura el seu nou local

L’associació, impulsada per un grup de familiars de persones amb síndrome d’Asperger, té com a finalitat donar suport a la gent que pateix aquest trastorn

L’ONG PATHS, de preadolescents i adults amb Trastorns d’Habilitats Socials, ha inaugurat aquest dissabte el seu nou local al carrer Francisco de Vitoria. L’associació, impulsada per un grup de familiars de persones amb síndrome d’Asperger, té com a finalitat donar suport a la gent que pateix aquest trastorn.

La presidenta de l’ONG, Norma Cervera, explica quin és el dia a dia de les persones amb aquesta síndrome: “Ha de ser tot molt calculat. La seva zona de confort és saber què han de fer, l’anticipació. No pots agafar un noi amb síndrome d’Asperger i dir-li que ho canviem tot: la professora, el domicili, el lloc de seure’s a la taula, el lloc del llit. Ha de ser tot com és sempre perquè ells agafin aquesta sensació de tranquil·litat i de saber que tot va bé”.

L’entitat té a disposició un equip de psicòlegs, i fa tallers de reforç escolar, de logopèdia, teràpies familiars i teràpies alternatives.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
OCTUBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil