12a edició

30.05.2014

Els visitants de la Fira Modernista han gastat un 54% més que l'any passat

En concret, han fet una despesa mitjana de 41 euros. Així es desprén de l’enquesta elaborada per l’ajuntament amb la col·laboració de l’Escola Superior de Comerç i Distribució de Terrassa

Els visitants de la Fira Modernista de Terrassa han gastat, de mitjana, 41 euros per persona en aquesta darrera edició, la dotzena, celebrada entre el 9 i l’11 de maig.
   
En concret, la despesa s’ha distribuit en els àmbits de la restauració, el comerç i els mercats al carrer.
   
La xifra suposa un increment de gairebé el 54% respecte a les dades de l’any passat. Les persones que van passar per la Fira Modernista de Terrassa al 2013 es van gastar poc menys de 27 euros.
   
Així es desprén de l’enquesta elaborada per l’ajuntament amb la col·laboració de l’Escola Superior de Comerç i Distribució de Terrassa.
   
El document també recull informació sobre si els participants han visitat la fira sols o acompanyats. La majoria, gairebé un 88%, hi han anat amb algú altre, sobretot amb la parella o amb algun altre membre de la família.
   
Una altra de les dades que s’ha donat a conèixer fa referència a les xarxes socials. A Twitter s’han registrat més de 2.000 piulades amb les paraules ‘Fira Modernista’. D’altra banda, les etiquetes relacionades amb el certamen han arribat a prop de 643.000 usuaris. Pel que fa a Facebook, Terrassa Turisme ha publicat 25 missatges al seu perfil, que compta amb 3.000 amics, i ha gestionat el grup Fira Modernista, que té un miler de membres.
   
Els serveis de comerç i turisme estan ultimant aquests dies l’ànalisi de les dades obtingudes durant la fira. Això permetrà avaluar l’impacte del certamen en les seves diverses vessants.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil