Conveni signat

30.05.2014

La Fundació Johan Cruyff condicionarà la pista poliesportiva de Can Tusell

Un conveni amb l'Ajuntament de Terrassa la transformarā radicalment, instalˇlant-hi gespa artificial i fetn-hi una millora en general. L'equipament el gestiona des de fa un temps el Grup Esplai La Fābrica

La pista poliesportiva de Can Tusell és un punt important d’activitat al barri. Durant molts anys va estar gestionada pel Consell Esportiu, però des de fa un temps la porta el Grup Esplai La Fàbrica. Aquesta entitat s’encarrega d’organitzar esdeveniments esportius, amb molta participació juvenil, com una lliga regular de bàsquet nocturna.

L’estat de la pista, però, ha anat empitjorant i en algunes zones hi ha parts rovellades, els grafits s’han apoderat de les parets i en general ofereix una sensació d’abandonament. Ara, però, un conveni entre la Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament de Terrassa transformarà radicalment aquest espai, instal·lant-hi gespa artificial i portant a terme el condicionament de la pista. La signatura de l’acord s’ha fet a Barcelona, amb la presència del mateix Johan Cruyff, l’alcalde Jordi Ballart i els responsables de l’Esplai La Fàbrica.

Per a Noel Duque, del Grup Esplai La Fàbrica: “El fet de tenir la firma del Johan al darrere, a la gent li agrada i li motiva. I el fet de millorar la infraestructura en si, també. Com a esplai treballem on sigui, però si és en millors condicions, millor.”

Segons Jordi Ballart, alcalde de Terrassa: “Estem molt agraïts a la Fundació. Estem en un moment molt difícil i totes les institucions hem de sumar, especialment per treballar en barris com Can Tusell, on hi ha joves que ho estan passant molt malament. Es tracta de donar-los oportunitats i l’esport és un instrument de formació i cohesió social.”

El conveni estipula que la Fundació Johan Cruyff aportarà els 90.578 euros que calen pel condicionament. A canvi, l’Ajuntament es compromet a organitzar diversos esdeveniments anuals, com una jornada de futbol per a discapacitats. A més, la pista canviarà de nom i portarà el del cèlebre centrecampista del Barça: Cruyff Court Xavi Hernández.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil