Aquest diumenge

10.05.2015

Més de 1.700 puntaires s'apleguen a Terrassa per celebrar la seva Diada

Hi han estat representades totes les comarques catalanes, a més d’aplegar persones de Madrid, la Catalunya Nord, Alemanya i Finlŕndia. Ripoll rellevarŕ l’any 2016 la ciutat de Terrassa

Més de 1.700 puntaires s’han reunit aquest diumenge a Terrassa en la XXVIII Diada de la Puntaire de Catalunya. Hi han estat representades totes les comarques catalanes, a més d’aplegar persones de Madrid, la Catalunya Nord, Alemanya i Finlàndia.

L’alcalde Jordi Ballart ha fet el lliurament del testimoni a un representant de la ciutat de Ripoll, que acollirà la Diada del 2016: “Crec que aquesta Fira Modernista és el marc adequat perquè aquest Diada de la Puntaire encara llueixi molt més. És una activitat massiva, i crec que el fet que coincideixi amb aquesta Fira Modernista fa que es visualitzi el potencial i la força que té el fenomen puntaire a Catalunya”.

La presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires, Rosa Maria Provencio, ha recordat els inicis de la Diada, el 1988 a Arenys de Mar, i s’ha mostrat agraïda pel tracte rebut per part de la ciutat: “Tots els membres de la junta directiva agraïm l’esforç que han fet els puntaires per assistir i per mostrar-nos els seus treballs, molts d’ells, com haureu comprovat, d’alta qualitat. Agraïm també a les puntaires terrassenques, que avui s’han convertit en àngels de la guarda, per facilitar que tothom trobi el seu lloc”.

Ripoll, doncs, rellevarà l’any 2016 la ciutat de Terrassa.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
DESEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil