Aquest dissabte

30.05.2015

Més de 200 monitors participen a la 14a Diada de Tècniques de Lleure

Es tracta d’una jornada de formació intensiva per millorar la tasca educativa que duen a terme els monitors amb els infants i poder intercanviar experiències. Terrassa disposa d'un total de 25 esplais i caus

Manualitats amb material reciclable, jocs crítics, o dinàmiques d’autoestima. Són algunes de les tècniques que han hagut d’afrontar més de 200 monitors d’entitats de lleure de Terrassa que han participat a la 14a Diada de Tècniques de lleure educatiu. Es tracta d’una jornada de formació intensiva per millorar la tasca educativa que duen a terme els monitors amb els infants i poder intercanviar experiències.

Ho explica Palmira Domènec, tècnica de lleure: “Tot sorgeix de la demanda que els propis monitors ens fan. Nosaltres fem la consulta de quins recursos i activitats creuen que necessiten actualitzar. Fan unes peticions i nosaltres intentem projectar amb les escoles amb què treballem quina formació els podem oferir”.

Terrassa disposa de 25 esplais i caus repartits per tots els districtes, que ofereixen activitats durant l’any a infants i joves entre 3 i 17 anys. Per a Domènec, "hi ha molts monitors i monitores, estan molt implicats, i podem estar molt contents. Tenen una dedicació pels nens incalculable, és un capital social que hem de cuidar molt bé”.

Uns 3.000 infants i joves realitzaran activitats d’estiu. La jornada ha estat organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’Escola de Formació Pere Tarrés, l’Escola Lliure EL Sol, l’Aula d’Esplai del Vallès i Creu Roja.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil