A Internet

10.05.2016

La campanya per reclamar la zona 2 arriba a les 10.000 signatures i en continua sumant

La promotora de la recollida, Clàudia Ramos, ha lliurat al tinent d’alcalde de Territori, Marc Armengol, un primer paquet de 9.900 signatures. Quan acabi la campanya l'Ajuntament les lliurarà a l'ATM

A principis d’abril Clàudia Ramos, usuària diària dels Ferrocarrils, iniciava una campanya de recollida de signatures a internet per demanar que Terrassa sigui considerada zona 2 en el sistema tarifari integrat i no zona 3 com fins ara. És una llarga reivindicació de la ciutat, àmpliament debatuda i consensuada fins i tot als plens municipals, sobretot tenint en compte que Sabadell, als mateixos quilòmetres de via de Barcelona, és zona 2.

La campanya encara està en marxa però Clàudia Ramos ha volgut lliurar aquest dimarts al tinent d’alcalde de Territori, Marc Armengol, un primer paquet de 9.900 signatures. Ha estat pura casualitat, però mentre es feia el lliurament, s’ha registrat a internet la signatura número 10.000.

Clàudia Ramos, promotora de la campanya: "Sento satisfacció per veure que la gent ho recolza. Més que una demanda meva és de la ciutat, però jo espero que s'hi afegeixi gent perquè 10.000 encara en són poques".

La resposta del govern català a la campanya de Clàudia Ramos ja la va donar fa just un mes el conseller de Territori, Josep Rull. El seu departament treballa per posar en marxa, entre aquest any i el 2018, la T-Mobilitat, un nou sistema tarifari que ha de substituir l’actual per corones. Cada usuari pagarà pel servei utilitzat i l’increment serà lineal i no per trams com ara. El sistema de preus per corones amb l’actual escalat és el que rep l’oposició de Terrassa i el que ha motivat la recollida de firmes de Ramos a internet.

Marc Armengol, tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat: "No tenim dades ni dates de quan es preveu implantar a l'àrea del Vallès i en aquest sentit seguirem inisitint".

Tot i haver lliurat aquest primer paquet de signatures, la campanya continua en marxa perquè se’n segueixen afegint. Quan baixi el ritme de les adhesions la promotora demanarà a l’Ajuntament qui les lliuri a l’ATM.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
OCTUBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil