Autor barceloní

10.05.2016

L'artista 'El Xupet Negre' signa un grafit de 12 metres a la carretera de Rubí

L'obra, titulada 'Cata-Pop', consisteix en un homenatge a la cultura catalana, representant un personatge en grans dimensions guarnit amb elements tradicionals, com ara la barretina

L’artista urbà Carlos Redón, conegut amb el sobrenom d’El Xupet Negre, es troba aquests dies a Terrassa elaborant un mural de grans dimensions.

La imatge, projectada en una paret de la carretera de Rubí, es podrà veure des del tren viatjant amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, entre les estacions de Terrassa-Rambla i Les Fonts. Segons l’autor barceloní, l’obra consisteix en un homenatge a la cultura catalana, representant un personatge en grans dimensions guarnit amb elements tradicionals, com ara la barretina.

El títol escollit pel grafiter és CATA-POP, ja que la creació vincula els conceptes artístics del pop-art amb les arrels de la cultura catalana. Amb unes dimensions al voltant de 12 metres d’alçada per 15 d’amplada, la big-wall ha estat pintada amb esprai amb l’ajuda d’una grua. La pluja dels últims dies ha dificultat la intervenció i es preveu que l’elaboració del mural culmini aquest dimecres.


Podeu veure'n imatges en SO AMBIENT al Facebook de Canal Terrassa
.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
OCTUBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil