Aquest dissabte

30.05.2016

L'Eix Comercial Sant Pere organitza la I Fira del Joc per la festa major del barri

El carrer Ample i els voltants del mercat del Triomf s'han omplert d'instal·lacions, tallers i parades on el joc ha estat el protagonista. Les famílies han pogut fer les seves compres amb tranquilitat mentre els petits jugaven

Dissabte al matí el carrer Ample i els voltants del mercat del Triomf del barri de Sant Pere s'han omplert d'instal·lacions, tallers i parades on el joc ha estat el protagonista. Era la 1a Fira del Joc, que organitza l'Eix Comercial Sant Pere amb motiu de la festa major del barri. D'aquesta manera, les famílies han pogut passar un matí de dissabte agradable i divertit mentre feien les seves compres.

A la plaça del Triomf, a l'exterior del mercat, s'hi han instal·lat jocs gegants i jocs populars que requereixen més espai per jugar. Al carrer Ample hi ha hagut parades dels comerços associats ambientades al voltant del joc, que oferiran jocs tallers i activitats, com ara un taller de maquillatge, jocs de Rol, Joc d'apilatestos, teatrins gegants amb més de 60 titelles de diferents tipus, apilablocks, escales musicals, jocs relacionats amb esports i tallers de pa, de retallables i papiroflèxia.
 
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil