Aquest dissabte

30.05.2016

El Tranqui i gegants d'escoles protagonitzen la 5a Diada Antoni Messeguer

La Diada ha comenšat a les 5 de la tarda amb una plantada a la Plaša Nova. A les 6 ha comenšat una cercavila pels carrers del centre fins arribar a la Plaša Vella, on s'han fet els balls de llu´ment. El Tranqui ha celebrat els seus 20 anys

Com ja és tradició, el darrer diumenge del mes de maig se celebra a Terrassa la Trobada de Gegants - Diada Antoni Messeguer, organitzada pels Geganters de Terrassa. En aquesta nova edició, no hi ha hagut gegants d'altres poblacions i s'ha intentat reunir tots els gegants terrassencs. Aquests han estat allotjats a l'atri de l'Ajuntament durant tota la setmana, perquè s'està construint un nou sostre al local de Geganters. Així, molts ciutadans ja els han pogut veure abans dels actes d'aquest dissabte.

La Diada ha començat a les 5 de la tarda amb una plantada a la Plaça Nova. A les 6 ha començat una cercavila pels carrers del centre fins arribar a la Plaça Vella, on s'han fet els balls de lluïment. Com a fi de festa, els gegants han ballat tots a la vegada al so de totes les gralles i tabals. En l'acte hi han participat els habituals Gegants Vell, Colla Geganters de Terrassa, el gegant Antoni Messeguer, i els gegants de tres escoles (El Cim, el Bisbat d'Ègara i l'Abat Marcet). El Tranqui, el gran protagonista d'aquest any, ha celebrat el seu vintè aniversari. El regidor de Cultura, Jordi Flores, ha participat en el lliurament de records als participants de la Diada.

Aquesta Diada porta el nom d'Antoni Messeguer, en reconeixement al que va ser el seu president i que va morir cinc mesos després de la primera Trobada de Gengats l'any 2010.
 
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil