Tercera Divisió

30.05.2016

El porter Jose Ortega, primer fitxatge del Terrassa FC

Ha signat per una temporada, després de defensar la porteria del Granollers aquest últim any. L'arribada d'Ortega s'afegeix a la de Xavi Boniquet, amb contracte en vigor. Aquesta setmana s'esperen més fitxatges

El porter Jose Ortega s'ha convertit en el primer fitxatge del Terrassa FC per a la pròxima temporada. Així ho ha fet oficial aquest dilluns el club egarenc. Ortega, que torna després de defensar la porteria del Granollers aquesta temporada, ha signat per un any. Era pràcticament un fet aquesta primera incorporació, ja que hi havia un interès mutu de totes dues parts. L’arribada d’Ortega anirà acompanyada per la d'algun altre porter, ja que Manu Martín estava cedit pel Sant Andreu i Carlos Morales podria buscar una nova destinació.

Ortega i Xavi Boniquet, aquest últim amb contracte en vigor, són de moment els dos primers noms per al nou Terrassa FC 2016-17, tot i que al llarg de la setmana se n’esperen més, ja sigui per renovació o per noves incorporacions. Sobretot, de jugadors que estaven disputant el play-off d’ascens amb els seus equips i que han quedat eliminats aquest cap de setmana, com ara l’Europa. Carles Montoro, Álex Fernández o David López, que han actuat a les files gracienques aquesta temporada, estan a l’agenda del Terrassa FC.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil