Futbol

30.05.2016

Aprovada per unanimitat la creació d'una Fundació Privada per al Terrassa FC

Divendres es va celebrar l'assemblea extraordinària del Terrassa FC 1906, que va aprovar la creació d'aquesta Fundació. Sota aquesta estructura jurídica s'evita les dues societats que hi havia fins ara

Divendres es va celebrar l'assemblea extraordinària del Terrassa FC 1906, que va aprovar per unanimitat la creació d’una fundació privada de cara a la pròxima temporada. El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, va encapçalar aquesta assemblea. L’objectiu és que sota aquesta estructura jurídica hi hagi el filial i tots els equips del futbol base. La primera plantilla quedarà fora d’aquesta estructura organitzativa, que continuarà sota el paraigües de la societat anònima actual.

D’aquesta manera, el Terrassa FC 1906, que militarà a la Segona Catalana, serà el primer equip de la Fundació i l’Escola Futbol Bonaire, que ho farà a Tercera, serà el seu filial. Una estructura més ben definida que beneficiarà tot el club. "Tots treballarem sota una mateixa estructura jurídica, que serà la Fundació, i no sota dues societats diferenciades com fins ara. El primer equip de la Fundació serà el 1906, que jugarà a Segona Catalana, mentre que l'equip amateur de l'EF Bonaire serà el seu filial. D'aquesta manera, podem passar jugadors d'un a altre equip, una correlació de jugadors amb l'objectiu que puguin tenir sortida cap a l'equip de Tercera Divisió", assenyala Jordi Cuesta.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil