Divendres

30.05.2016

El conseller Santi Vila visita els Minyons per conèixer la seva nova campanya

A més de visitar els diferents espais del local i conèixer la història de la Casa Jacint Bosch, el conseller Vila va poder veure des de primera fila l'assaig de la canalla i l'assaig de gralles.

Els Minyons de Terrassa van rebre un convidat especial en l'assaig de divendres al vespre: el conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, va visitar la colla malva per conèixer la nova campanya SOMLACOLLA.
 
A més de visitar els diferents espais del local i conèixer la història de la Casa Jacint Bosch, el conseller Vila va poder veure des de primera fila l'assaig de la canalla i l'assaig de gralles. Posteriorment, Vila va poder reviure el 4 de 10 amb folre i manilles que la colla va descarregar el darrer novembre a través d'una projecció. Per acabar la visita, el conseller va fer pinya al pati d’assaig amb la resta de membres de la colla egarenca.
 
A més del conseller de Cultura, a l'assaig hi va assistir el Director General de Cultura Popular, Lluis Puig, i els regidors de l’Ajuntament de Terrassa Meritxell Lluis, Pep Forn i Jordi Flores.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
OCTUBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil