Aquest dilluns

30.05.2016

Els olímpics terrassencs participen a la recepció oficial de la Generalitat

Els esportistes catalans que participaran als Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio de Janeiro han estat rebuts aquest dilluns pel president de la Generalitat. Entre ells, jugadors d'hoquei herba, nedadors i waterpolistes

Sense temps a assaborir l’èxit o el fracàs en aquesta Final Four, els jugadors d’hoquei catalans que tenen opcions d’anar als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro han format part de l’expedició que ha anat aquest matí al Palau de la Generalitat.

I és que el president, Carles Puigdemont, ha fet una recepció oficial als esportistes catalans classificats per als Jocs Olímpics i Paralímpics. En aquesta recepció s’han pogut veure jugadors i jugadores terrassencs, no només d’hoquei herba, sinó també de natació i de waterpolo.

Albert Puig, Patricia Castro, Iñaki Aguilar i Ricard Alarcón, tots ells per part del CN Terrassa, també han sortit en aquesta foto oficial. Els dos waterpolistes, conjuntament amb Álvaro Granados, es concentraran a partir d’aquest dimecres amb la selecció espanyola absoluta al CAR de Sant Cugat. Tots dos confien en participar a la cita olímpica. "Estic molt content de ser en aquest acte i de la classificació de la selecció per als Jocs Olímpics. Encara no ha sortit la llista definitiva de seleccionats, però confiem en ser-hi. Encara queden dos mesos d'entrenament, però sóc positiu respecte a les meves possibilitats d'anar a Rio", ha assenyalat Alarcón. Per a Aguilar, "no està assegurada la meva participació als Jocs, però faré tot el possible perquè el seleccionador confiï amb mi".
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil