30a edició

19.04.2017

S'obre el termini per presentar candidatures als Premis Pimes de PIMEC

El president de PIMEC Vallès Occidental, Francesc Elías, anima les empreses del territori a presentar-s’hi i recorda que en la darrera edició un 8% de les empreses candidates eren de la comarca

PIMEC reconeixerà, un any més, les millor iniciatives empresarials realitzades a Catalunya durant l’any 2016 en diferents àmbits. Les candidatures es poden presentar fins el 28 d’abril a través del web dels Premis Pimes. Poden optar als guardons totes les empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic, que no tinguin més de 249 treballadors, que tinguin una xifra de negoci no superior a 50 milions d’euros i que no hagin superat cap d’aquests llindars en els dos últims exercicis.
 
El proper 16 de maig, el Jurat dels Premis Pimes farà la deliberació segons les següents categories: pime més competitiva, comerç més competitiu, Premi Fundació PIMEC als valors d’empresa i Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial. Es valoraran especialment aquelles empreses que destaquin per la millora de la productivitat, l’ús de la tecnologia, la innovació, la creativitat i que demostrin el seu compromís amb el seu entorn social. Els guardons es lliuraran el 6 de juny, en el decurs del sopar anual de PIMEC.
 
Aquest any també se celebren 10 anys de la Fundació PIMEC, la primera fundació social del món empresarial. És per això que el sopar tornarà a tenir caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dóna suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes, que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat. 
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil