Ciutat de Terrassa de Teatre

12.04.2017

Qollunaka Grup de Teatre estrena “Tot assajant... un clàssic” a la Sala Crespi

Amb més de 10 anys d’història i creacions diverses, la companyia es prepara, ara, per girar arreu de Catalunya. La propera cita serà a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar el 30 d’abril

Qollunaka Grup de Teatre ha estrenat “Tot assajant... un clàssic” a la Sala Crespi en la clausura de la 43ª edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre aquest passat cap de setmana. També hi ha interpretat, fora de concurs, “La Corona d’Espines”. Aquesta ha estat l’última representació de l’obra després de dos anys de gira per divuit localitats catalanes. 

Amb més de 10 anys d’història i creacions diverses, la companyia es prepara, ara, per girar amb “Tot assajant... un clàssic” arreu de Catalunya. La propera cita serà a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar el 30 d’abril i, just després, a Sant Cebrià de Vallalta el mes de juny. 

L’obra tracta de dues històries totalment diferents. D’una banda, els assajos d’una companyia de teatre amateur d’un clàssic com ho és “La Venganza de Don Mendo”, amb tot el que això comporta: les tensions, les alegries, l’esforç i la vida dels actors més enllà de les bambolines. I de l’altra banda, la pròpia obra “La Venganza de Don Mendo”.

La trajectòria de la companyia Qollunaka ha estat reconeguda amb més d’un centenar de premis i nominacions en diferents concursos de teatre de Catalunya i el País Valencià.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil