Economia Social

15.04.2017

Terrassa serà ciutat fundadora de la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària

L'associaciˇ es formalitzarÓ en un acte que se celebrarÓ el pr˛xim 17 de maig. La xarxa de municipis ja existeix des del 2015 i busca consolidar aquelles activitats econ˛miques que tenen un valor social afegit

Terrassa serà una de les ciutats que constituiran l’associació Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària. Serà en un acte el pròxim 17 de maig que formalitzarà la xarxa que ja existeix des del 2015 i que busca consolidar aquelles activitats econòmiques que tenen un valor social afegit.

Terrassa es convertirà, així, en una de les ciutats fundadores de la nova entitat després que l’Ajuntament aprovés en el darrer Ple ordinari els seus estatuts. El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, serà el representant de l’Ajuntament a l’entitat.

Properament es constituirà a la ciutat el Consell Municipal de l’Economia Social i Solidària, que haurà d’aprovar el pla estratègic del sector en què l’Ajuntament ja està treballant en col·laboració amb els diferents actors de la ciutat. D’aquesta manera, el govern municipal fixa l’economia social i la cultura empresarial cooperativa com a prioritats d’aquest mandat.

Terrassa ha participat des dels inicis de la Xarxa per l’Economia Social amb la quarantena de municipis catalans que en formen part. La nova associació que ara es formalitza serà la primera entitat a l’Estat impulsada per municipis dedicada a la promoció de l’economia social.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil