Futbol

18.04.2017

Terrassa serà una de les 14 seus de la 5a Jornada de Futbol Femení

La cita és el proper 1 de maig al matí. La delegació egarenca d'aquesta iniciativa serà el camp Municipal de Can Parellada. En les quatre anteriors edicions hi ha participat més de 3.000 jugadores d'entre 6 i 14 anys

L’1 de maig arriba una nova edició, la cinquena, de la Jornada de Futbol Femení. Una iniciativa que promou la Federació Catalana de Futbol i que va adreçada exclusivament a noies d’entre 6 i 14 anys que volen millorar la seva tècnica i també per a aquelles que s’hi volen iniciar en aquest esport.
 
Des del passat dijous 13 d’abril ja es poden fer les inscripcions al web futbolfemeni.com, portal que especifica també les activitats que es realitzaran i la localització exacta de cadascuna de les 14 seus que hi hauran repartides per tot el territori català. Una d’elles serà a Terrassa, concretament, al camp Municipal de Can Parellada. 
 
Aquesta iniciativa sempre ha tingut molt bona rebuda i en les quatre edicions anteriors hi ha participat més de 3.000 jugadores, amb l’objectiu de promoure i fer créixer el futbol femení a Catalunya.
 
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil