Aquest dimarts

19.04.2017

La Torxa Olímpica aterra a Decathlon Terrassa fins al proper diumenge

La ubicació en aquest establiment comercial respon a la Jornada Olímpica Solidŕria que es viurŕ dissabte. S'han programat diferents activitats esportives que comptaran amb la participació de diferents esportistes olímpics

Continuen els actes commemoratius per celebrar els 25 anys de la subseu olímpica de Terrassa. Aquest dimarts la botiga Decathlon ha estat la següent parada de l’expositor de la Torxa Olímpica, que hi serà fins diumenge, seguint així el recorregut per diferents entitats, establiments i institucions de la ciutat. Hi ha estat presents el regidor d’Esports, Dani Nart, així com representants dels clubs d’hoquei, el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, el director de Decathon Terrassa, Rubén Fernández, i diversos olímpics terrassencs.
 
La ubicació en aquest establiment comercial respon a la Jornada Olímpica Solidària que es viurà durant el proper dissabte 22 al recinte exterior de Decathlon. Arrencarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda, amb un extens programa d’activitats esportives que comptaran amb la participació de diferents esportistes olímpics.
 
Així, qui vulgui apropar-s’hi, podrà exhibir les seves habilitats amb un estic d’hoquei, participar en un concurs de bàsquet o practicar bàdminton i partits de bubble football, entre d’altres activitats. L’acte central arribarà a partir de tres quarts de dotze del migdia, amb una foto de família amb els olímpics egarencs i les autoritats. Tot seguit hi haurà una exhibició de partits d’hoquei amb esportistes locals que han participat en alguna cita olímpica.
 
La jornada de dissabte està coordinada per l’escola Joaquima de Vedruna de Terrassa i el Moviment Olímpic Solidari que encapçala l’egarenc Edi Tubau, quatre vegades olímpic. Compta amb el suport de Decathlon Terrassa, Hockey per Terrassa i l’Ajuntament.
 
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil