Matinal Omnia

30.05.2011

El veïnat de Sant Llorenç es forma en l'ús de les noves tecnologies

Han participat en un programa social d'accés a les tecnologies de la informació i la comunicació en què es realitzen tallers i activitats familiars. S'ha celebrat, dissabte, al Casal Cívic de Can Tusell

Omnia és el nom del programa social d’accés a les tecnologies de la comunicació i la informació de la Generalitat de Catalunya. L’Associació de Veïns de Sant Llorenç ha organitzat aquest dissabte al matí la primera edició de Matinal Omnia, una trobada amb tallers de formació en tecnologies de la informació i la comunicació.

Per a Meritxell Faura, secretària de l'AV de Sant Llorenç: "L’Omnia és molt obert i dinamitzador, perquè es recull a les persones i les persones el que fan és dir què els interessa, i a partir del què els interessa es fa o no un taller. El punt Omnia és més que res per ajuntar gent, perquè la gent es conegui, per fer relacions intergeneracionals… és bàsicament per això."

El Casal Cívic de Can Tusell ha acollit durant el matí de dissabte tota mena d’activitats per als infants, com un castell inflable o una xocolatada popular; també activitats per als més grans, com una exposició fotogràfica sobre les riuades de l’any 1962, que van afectar especialment la zona.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil