Una setmana més

30.05.2011

Els indignats de Terrassa decideixen mantenir l'acampada fins al diumenge

Durant el cap de semana, a l’acampada hi ha hagut xerrades sobre temes com immigració o economia i un cercavila pels carrers del centre. Dissabte diversos grups de la ciutat han ofert un concert al Raval

Segueixen les activitats a l’acampada de Terrassa. Aquest dissabte a la tarda, un grup de músics de la ciutat ha organitzat el “Minifest”, una petita mostra de grups musicals de la ciutat que han ofert concerts de mitja hora en format acústic. A la mostra hi han participat els grups Cabaret Misèria, Estupida Erikah, D’Callaos, SIGELPA, i el cantautor Pepe Xino.

Per a Jordi Sansa, bateria del grup SIGELPA: "Uns quants músics hem vingut aquí a donar el nostre gra de sorra, i a veure això tan maco, gent asseguda a terra, dreta, tots units per un únic motiu, que s’està fent aquí Terrassa i a altres ciutats de l’Estat,… i res, la pell de gallina i que és maco veure que la gent, quan toca si cal podem ser un de sol."

Durant la resta del cap de semana, a l’acampada hi ha hagut xerrades sobre temes com immigració o economia i un cercavila pels carrers del centre. Durant el partit del Barça es van concentrar a la plaça del Poble un grup de no seguidors del futbol, que van dedicar-se a preparar el sopar, saltar a corda o seguir preparant activitats per a l’acampada. Després de la tensió viscuda divendres al matí, quan es va presenciar en directe des de la plaça les càrregues policials que van patir els acampats de Barcelona, les activitats han seguit amb normalitat durant tot el cap de semana.

Un dels moments importants del cap de semana ha estat parlar de les estratègies a seguir en cas de desallotjament, que s’ha consensuat que seran pacífiques, en qualsevol cas. Un altre moment clau ha estat l’assemblea de diumenge al vespre, on s’ha decidit que l’acampada segueix, almenys, fins diumenge vinent.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil