En la 17a edició

30.05.2011

El concurs 'Fem matemàtiques' escull tres representants catalans

El certamen ha escollit tres alumnes de 2n d'ESO que representaran Catalunya a l’olimpíada espanyola de matemàtiques, que se celebrarà del 26 al 30 de juny, a Vigo. El lliurament de trofeus s'ha fet al mNACTEC

El concurs “Fem matemàtiques” ha arribat a la 17a edició. Dissabte a la tarda, el Museu de la Ciència i la Tècnica ha acollit la cerimònia d’entrega de premis. Els tres alumnes classificats de la categoria de 2n d’ESO són els qui representaran Catalunya a l’olimpíada espanyola de matemàtiques, que se celebrarà del 26 al 30 de juny a Vigo. En total hi ha nou premiats en diferents categories. Un d'ells, Adrià Carrasquilla, que és de Terrassa i estudiant de 6è de primària de l'escola El Cim, ha quedat segon de la seva categoria.

Per a Lluís Font, secretari de polítiques educatives del departament d'Ensenyament: "Jo crec que el nostre país és fruit d’iniciatives com aquesta, que han anat vertebrant el territori, que han anat canalitzant projectes, que han anat expressant la creativitat de la nostra gent i el seu talent. No disposem potser de grans matèries primes, de grans recursos naturals, però si que tenim persones disposades a desenvolupar aquest talent, a posar-lo al servei del seu creixement personal i també de la comunitat."

L’acte d’aquest dissabte, organitzat per l’Associació de Professors i Mestres de Matemàtiques, ha comptat amb la participació d’alumnes de tot Catalunya, i ha inclòs les tres últimes proves del concurs, un dinar per a tots els participants i l’entrega dels trofeus.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil