Segona edició

30.05.2011

El Bicicleta Club de Catalunya en promou l'ús com a transport habitual

La Diada da la Bici a Terrassa ha aplegat models ben diversos d'un mitjŕ de transport saludable i sostenible que té molts seguidors a la ciutat, on cada setmana s'agrupen aficionats per recórrer uns 10 km

Una bicicleta per a tres persones, bicicletes elèctriques... aquests i altres models s'han pogut veure aquest diumenge al matí a la Rambla. El Bicicleta Club de Catalunya ha organitzat la segona edició de la Diada de la Bici a Terrassa, per donar a conèixer les seves activitats de promoció de la bicicleta urbana com a mitjà de transport habitual.

Per a Aritz Ferrando, del Bicicleta Club Catalunya de Terrassa: "Avui fem la nostra Diada de la Bici, que fem cada any, per donar a conèixer el que fem, la tasca que fa el BACC aquí a Terrassa, i convidar tothom a animar-se a agafar la bici i unir-se a nosaltres amb les activitats que fem i les sortides."

Durant tot el matí s'han fet activitats com una mostra de bicicletes, un taller de xapes o una passejada d'una hora en bici per la ciutat. A més, el Bicicleta Club de Catalunya organitza cada setmana una passejada d'una hora i mitja per Terrassa. Els seus 30 socis i una vintena de ciclistes més es troben tots els dijous a la Casa Baumann per recórrer uns 10 quilòmetres els carrers de la nostra ciutat.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil