Certamen de poesia

30.05.2011

El Premi Raimundo Ramírez de Antón queda desert en català

La badalonina Carme Sanjuán Rubio n'ha estat la guanyadora en castellà. En la modalitat Terrassa, ho ha estat Eva Font, de Palau-solità i Plegamans. El premi l'organitza l'Associació Foment Cultural de Terrassa

La badalonina Carme Sanjuán Rubio és la guanyadora de la modalitat en castellà del 17è Premi de Poesia Raimundo Ramírez de Antón – Ciutat de Terrassa. L’obra guardonada es diu Hay veces que es mejor lloverse dentro, i està dotada amb 600 euros. En aquesta categoria han quedat finalistes l’argentina Raquel Fernández, amb l’obra El vicio absurdo; Alejandro Rafael Alagón, de Huesca, amb el text La verdad de las aceras, i el cubà Luis Alberto Figueroa, amb Mensaje.

Pel que fa a la modalitat en català, el jurat d’aquest certamen la declarada deserta. I en la modalitat Terrassa, la guanyadora ha estat Eva Font, de Palau-solità i Plegamans, amb l’obra Ella, l'esbós d'ahir i avui. Aquest premi també està dotat amb 600 euros. En aquest àmbit hi ha hagut dos finalistes: la terrassenca Ana López, amb Miradas a Terrassa i El somni ancorat a la terrassa d'una ciutat desperta, de Raimond Aguiló, de Reus.

L’Associació per al Foment Cultural de Terrassa, organitzadora del concurs, ha agraït l’índex de participació d’aquest edició dels premis amb 877 treballs.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil