A l'Olímpic

30.05.2011

Els Jocs Esportius Escolars clouen el curs 2010-2011

La jornada de cloenda ha tingut una primera part a l'estadi Olímpic, amb el lliurament de trofeus i medalles, i una segona amb el sopar de l'esport escolar al restaurant Imperial

L’Olímpic va ser divendres a la tarda l’escenari de la jornada de cloenda dels Jocs Esportius Escolars corresponent al curs 2010-2011, amb el tradicional lliurament de trofeus i medalles a tots els participants.

Després d’una exhibició del grup de hip-hop Con-tacto, els diferents equips van rebre les seves distincions. En aquest acte estaven convidats tots aquells participants prebenjamins i benjamis d’esports d’equip, així com aquells esportistes d’esports d’equip de les categories aleví, infantil, cadet i juvenil que han quedat entre els tres primers classificats de Primera Divisió. Com és habitual cada any, la tribuna de l’estadi es va omplir de pares i familiars, que van participar en la festa dels més petits.

La cloenda va tenir continuïtat a la nit, amb el tradicional sopar de l’esport escolar al restaurant Imperial. Es van aplegar totes aquelles persones que fan possible el bon funcionament d’aquests Jocs, principalment el professorat d’educació física, personal de les AMPA, així com directius, entrenadors i monitors.

En el transcurs del sopar es van lliurar els premis del concurs lema i imatge gràfica d’aquests Jocs Esportius, la temàtica dels quals havia d’estar relacionada amb els valors que promou l’esport escolar. El guanyador serà el lema i imatge del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa al llarg dels dos pròxims cursos.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil