Festa a l'escola

30.05.2011

El CEIP Ramón y Cajal celebra la interculturalitat del seu alumnat

El centre d'enseyament ha organitzat la IV Mostra Intercultural per fomentar valors com l’amistat, la convivčncia i el treball en equip. També s'hi han pogut tastar productes i participar en activitats de diferents paďsos

El pati de l’escola Ramón y Cajal s’ha omplert de colors i olors en la seva IV Mostra Intercultural. Hi han participat pares i alumnes de diferents orígens, exhibint les tradicions dels seus països. Una iniciativa que s’ha dut a terme gràcies a l’AMPA i que ha comptat amb la col·laboració de pares i nens.

La festa vol fomentar valors com l’amistat, la convivència i el treball en equip, però també ha permès tastar productes i participar d’activitats característiques de cada lloc. Segons Gerard Duran, responsable de la comissió de festes de l’AMPA: "Aquesta mostra representa una mica les diferents cultures que tenim dins de l’escola. Una mica perquè els nens i les diferents famílies coneguin el que hi ha dins i diferents cultures i països."

Una jornada en què s’apropen les cultures i on s’ensenya a compartir i conviure. Per a Josep Pamies, regidor d’Educació en funcions: "Pensem que l’escola, precisament, fa aquest paper. És una manera de viure la diferència, molt en positiu. En aquest cas a través de moltes mostres culturals, però sobretot pel menjar."

Marroquins, francesos, italians, xilens, australians o sirians han unit forces perquè la quitxalla pogués conèixer, de primera mà, els seus costums i llengües. En una reunió on tant es podien fer castells com uns tatuatges d'henna.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil