Millores en mobilitat

30.05.2011

Un ascensor millorarà l'accés al CAP Sant Llàtzer a finals de juliol

És un dels projectes seleccionats dins els procés de participació ciutadana al pressupost d’inversions pel 2011. Els treballs inclouen una passera de 9 metres per unir l'ascensor al carrer de la Riba

Els usuaris del CAP Sant Llàtzer que vénen del Cementiri Vell i del Parc de Vallparadís ho tindran aviat més fàcil per anar al metge. L’Ajuntament ha començat les obres d’instal·lació d’un ascensor per neutralitzar el desnivell de deu metres entre el carrer dels Aurons, al mateix Parc, i el de la Riba, que dóna accés al CAP.

A més de l’ascensor, amb capacitat per vuit persones, els treballs inclouen una passera metàl·lica de nou metres per fer arribar la sortida de l’ascensor a la vorera del carrer de la Riba. Només un dels costat de l’ascensor, el que dóna al Parc de Vallparadís, serà obert i protegit amb una malla metàl·lica; la resta estaran tancats. Els nou element buscarà l’harmonia amb el parc i el seu mobiliari urbà. Aquesta actuació donarà solució als usuaris del CAP que tenen dificultats de mobilitat i les persones que porten cotxets.

La construcció de l’ascensor i la passera per millorar l’accés al CAP Sant Llàtzer és un dels projectes seleccionats dins els procés de participació ciutadana al pressupost d’inversions pel 2011. El pressupost d’aquesta actuació és de 90.500 euros i ha d’estar enllestida a finals de juliol.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
NOVEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil