Per unanimitat

30.05.2011

Jordi Ballart, nou portaveu del PSC Terrassa

Amb 31 anys, és l’actual secretari de Política Municipal del grup socialista i n’ha estat el cap de campanya en les últimes eleccions municipals. Regidor des del 2005, Ballart substituirà en el càrrec a Jordi Labòria

Jordi Ballart és el nou portaveu del PSC Terrassa. Així s’ha aprovat aquest dilluns a la tarda en la primera reunió que el grup municipal socialista ha celebrat de cara a la seva propera constitució. L’elecció de Jordi Ballart, número 6 pel PSC a la llista de les passades eleccions municipals, s’ha fet per unanimitat.

Amb 31 anys, Jordi Ballart és l’actual secretari de Política Municipal del PSC Terrassa i n’ha estat el cap de campanya en les últimes eleccions municipals. Regidor a l’Ajuntament des del 2005, ha estat al capdavant de les àrees de Participació, Presidència, Comunicació, Joventut i Solidaritat. 

Jordi Ballart substituirà en el càrrec a Jordi Labòria, que ha exercit de portaveu del PSC en els darrers anys. D’aquesta manera, el tinent d’alcalde de Govern en funcions es desprèn d’un segon càrrec, ja que tampoc tornarà a ser regidor de l’Ajuntament en aparèixer en un testimonial número 26 de la candidatura socialista.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
DESEMBRE
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil